Mashinky.cz

Fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Co říkáte na 5.epochu?

Co by jste ocenili při další aktualizaci?
Další vlaky + vagóny
Další typy tratí a s tím spojené vlaky + vagóny
Další typy průmyslu
Další typ dopravy (automobily)
Další typ dopravy (lodní)
Další typ dopravy (leteckou)
Něco jiného ... "doplň do komentáře" 🙂

Zdravíčko,

tohle je spíš otázka na ty, kteří si to neohmatali již v experimentální verzi a tudíž to pro ně není žádná novinka. Pro ostatní, kteří stejně jako já se nechali překvapit, ať už z nedostatku času na hraní a nebo z jiného důvodu... Co říkáte na další obrovskou aktualizaci?

 

Co by vás potěšilo jako další obsah při následné aktualizaci? Osobně tíhnu stále k modelu hry TTD, tedy já bych byl pro automobily i když je stále velký prostor pro vylepšování vlakové sekce :))

Z výpisu aktualizací jsem překvapen, takové množství jsem nečekal! Bohužel jsem se ještě k páté éře nedostal. Začal jsem hrát od začátku mapu, ale i tak už vidím první novinky, které vývojáři zapracovali do hry.  V anketě jsem dal hlas dvěma bodům. Těm, které bych chtěl vidět v nejbližší době s nějakou další velkou aktualizací.

Mě by se líbilo, kdyby to časem bylo jako v TTD/OTTD, že se hraje proti počítačem řízené společnosti/tem a je možné i do nich investovat a třeba i komplet koupit. A doplnit i další formu dopravy a trochu život ve městech a na silnicích. Nevím co přesně znamená slabé PC, podle mě od této kategorie ani moje není zase až tak daleko, resp. jde spíše o průměr (hlavně CPU - i5 7600K 4600 MHz, RTX 2060 6G, 32 GB RAM 2666 MHz, 1 TB SSD M.2 NVMe pro systém a hry a 480 GB SATA SSD pro data) a běží mi to ve 1440p na 60 fps, ve 4k stabilně na 30 fps. Tahle hra není vůbec náročná na dnešní poměry, takže by se klidně mohli nějací človíčci a autíčka doplnit. Koneckonců než se k tomu autor dostane tak ten můj PC bude beznadějně zastaralý 😀