Mashinky.cz

Fórum

Please or Registrovat to create posts and topics.

Města se nechtějí rozrůstat

Dobrý den, jsem nováček v této hře mám jí necelý týden a potřeboval bych poradit s tím že se mi města nechtějí rozrůstat i když mají možnost kam se rozrůstat. Neví někdo co s tím?

Města rostou podle toho, kolik lidí, kteří tam chtějí jet tam dovezeš. Klikni na nějaký dům a ukáže se ti tabulka, kolik lidí, zboží nebo potravin tam musíš dovézt, aby se postavil další dům. Záleží to taky na velikosti města. Do města, které má 2 domy, stačí dovést třeba 400 lidí,  když má 50 domů, tak už jich je třeba 20000. Taky když stavíš nádraží to dělej tak, aby v dosahu nádraží (bleděmodrý podklad kolem nádraží, když na něj klikneš) bylo co nejvíc domů. Jeden dům produkuje 1 cestujícího a kostel 10. Tak získáš  cestující do dalších měst, která tím porostou rychleji. Na začátku, když máš málo peněz můžeš dosah nádraží zvětšovat v rámci 6x6 dílků tím, že k nim postavíš dekorace -nástupiště, nástupiště se stromem a další. Hodně taky dosah nádraží zvětšíš přidáním osobního nádraží. Jsou tam i další možnosti na které určitě časem přijdeš.

Oni se mi nechtějí rozrůstat i když splním to abych převezl 1 800 lidí tak se nic nestane, zkoušel jsem i jiný save a děje se to samé.

To není možné, leda bys měl nějakou vadnou verzi. Možná, že sis nevšimnul, že ti tam ten jeden domek přibyl. Lehce se to přehlídne. S každým novým domem se počet lidí, které tam musíš dovézt zvyšuje. Počítají se jenom lidi, kteří tam mají cílovou stanici. Ne ti, kteří tam jenom přestupují. U názvu města na mapě je číslo (Level města). To je počet domů ve městě. Napiš si to na lístek a po čase uvidíš jestli se zvětšilo.

Jinak už by nezbylo než obrátit se na Admina a poslat mu save.

Já jsem zkoušel druhý save a dělo se to samé sleduju 4 města už 100 let a nic se s nimi neděje. Zkoušel jsem i integritu souborů na steamu a psalo to že je vše v pořádku.

Máš vůbec města v dosahu nádraží? Dej tu obrázek nějakého města s nádražím, ve kterém stojí vlak.

Tady je

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.

Problém by mohl být v tom, že v nádraží máš 2250 cestujících, kteří chtějí přestupovat a jet jinam. Takže víc se jich tam nevleze. Proto tam jezdí plné vlaky, ze kterých nikdo nemůže vystoupit a tím do nich ani nastoupit. Podívej se, do kterého nádraží chce jet nejvíc lidí ze Vsetína a udělej Extra vlak jenom do toho nádraží. Popř. ještě jeden do dalšího nádraží. Bude to asi nějakou dobu trvat, než je ten vlak odvozí, protože se tam budou cpát i jiní a zabírat kapacitu vlaku. Viz. můj poslední příspěvek: K nové aktualizaci. Když se ti tam nacpou, tak změň jízdní řád, dej příkaz vyložit a odvez je tam. Až se ti povede všechny odvézt, přesměruj Ex. vlak do dalšího, nejvíc žádaného nádraží, atd.

Taky mě dost překvapilo, že používáš koleje bez semaforů, po kterých může jet jenom jeden vlak. Zkus to upravit na obousměrné tratě, kde jich bude moct jet několik za sebou. Viz. obrázky.

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.