zboží
Citát ze zdroje HonzaL dne 16.9.2024, 22:23Ahoj, pěkný večer. Nějakou dobu jsem nehrál, ale konečně mám trochu volnější ruce a tak jsem si řekl že trochu pojezdím s vláčky. Všechna čest aktualizacím, pochopil jsem jak postavit z dílů letiště atd. Ale potřebuju vozit zboží ale žádný město jej nechce. Stavim vylepšení jak zběsilý, ale nikde nic. Někdy si vybavuji, že to chtělo postavit obchod, ale ted jej v nabídce nikde nevidim. Jsem úplný mimoň či co? Kopněte mě někdo at se pohnu z místa. Díky.
Ahoj, pěkný večer. Nějakou dobu jsem nehrál, ale konečně mám trochu volnější ruce a tak jsem si řekl že trochu pojezdím s vláčky. Všechna čest aktualizacím, pochopil jsem jak postavit z dílů letiště atd. Ale potřebuju vozit zboží ale žádný město jej nechce. Stavim vylepšení jak zběsilý, ale nikde nic. Někdy si vybavuji, že to chtělo postavit obchod, ale ted jej v nabídce nikde nevidim. Jsem úplný mimoň či co? Kopněte mě někdo at se pohnu z místa. Díky.

Citát ze zdroje admin dne 6.5.2025, 9:57Ahoj! Vítám tě zpátky na kolejích! 😊
Neboj, nejsi mimoň – ono se toho ve hře dost změnilo a není jednoduché se po pauze zorientovat. Co se týče obchodů a poptávky po zboží, tak od určité aktualizace už města samy od sebe zboží nechtějí, pokud nemají příslušnou budovu, která ho poptává (např. právě obchod, sklad apod.).
Důležité je:
Postavit budovu, která poptává zboží – v současné verzi hry to můžeš udělat pomocí vylepšení města (klikneš na nádraží ve městě → záložka „vylepšení“).
Pokud nevidíš obchod v nabídce, může to být tím, že:
město ještě nedosáhlo potřebné úrovně,
nebo nejsou splněné jiné podmínky (např. nedostatek obyvatel, jiná potřebná budova).
Zkus taky projet jednotlivé typy vylepšení – někdy se "obchod" schovává třeba pod jiným názvem nebo ikonou, hlavně když už máš lokalizaci hry v češtině.
A kdyby bylo nejhůř – přepni si vylepšení měst na manuální režim, ať máš plnou kontrolu, co se staví.
Držím palce a šťastnou jízdu! 🚂
Ahoj! Vítám tě zpátky na kolejích! 😊
Neboj, nejsi mimoň – ono se toho ve hře dost změnilo a není jednoduché se po pauze zorientovat. Co se týče obchodů a poptávky po zboží, tak od určité aktualizace už města samy od sebe zboží nechtějí, pokud nemají příslušnou budovu, která ho poptává (např. právě obchod, sklad apod.).
Důležité je:
-
Postavit budovu, která poptává zboží – v současné verzi hry to můžeš udělat pomocí vylepšení města (klikneš na nádraží ve městě → záložka „vylepšení“).
-
Pokud nevidíš obchod v nabídce, může to být tím, že:
-
město ještě nedosáhlo potřebné úrovně,
-
nebo nejsou splněné jiné podmínky (např. nedostatek obyvatel, jiná potřebná budova).
-
Zkus taky projet jednotlivé typy vylepšení – někdy se "obchod" schovává třeba pod jiným názvem nebo ikonou, hlavně když už máš lokalizaci hry v češtině.
A kdyby bylo nejhůř – přepni si vylepšení měst na manuální režim, ať máš plnou kontrolu, co se staví.
Držím palce a šťastnou jízdu! 🚂