Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumMashinky: Úkoly ve hřeNejasný úkol
Please or Registrovat to create posts and topics.

Nejasný úkol

Nechápu, jak splnit úkol Vlastni alespoň 17  dlouhý vlak (x/x). Po objevení úkolu jsem už měl splněno 8/17. Udělal jsem další nejdelší vlak, podle toho jaké už jsem měl, ale splněno mám pořád 8/17. Může mi to někdo vysvětlit?

A podivný češtin v prvním úkolu: Dodej6000 Pasažér do jakýkoli města. Viz. obrázek.

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.

Tak už jsem na to přišel. Ten úkol je trochu divný. Jde o délku vlaku. Stačí v Depu připojit k lokomotivě tolik vagonů, aby byl vlak dlouhý 17 dílků a je splněno.

Teď mám další problém s úkolem The Movie. Složil jsem vlak, naložil a už dva dny se nic neděje. ???

 

Nahrané soubory:
  • Pro přístup k nahraným souborům se musíte přihlásit.

Uběhly dva týdny a pořád mi to nepíše naložené klády. Zkoušel jsem všechno možné, přidat jiné vagóny, jezdit s tím všude možně atd. Napište někdo, jestli vám to funguje a chybu mám jenom já.

Mě zase nejdou ty vagony (úkol The Movie)

Celý úkol Movie je nějaký zblbnutý. Když jsem tam připojil vagóny, naložil klády a nechal to stát na nádraží, tak asi za dva dny se tam ty vagóny objevily. Klády do dneška ne.

Taky...

Ahoj mě to fungovalo, po naložení klád to chtělo aby vlak jel nějakou dobu nepřerušovaně, ale objevilo se to v zadání normálně.

Já zase nemůžu najít jak postavím fabriku na SGV? Poradí mi někdo?

Díky

Ten úkol Movie po aktualizaci už normálně funguje.

SGV: V okně úkolu, které se ti objeví, když klikneš na úkol vlevo dole, klikni na název továrny. Tak zjistíš, kde na mapě se ti ta rozestavěná továrna objevila. Pak u ní musíš postavit nádraží a podle požadavků tam nejdřív navozit cement a pak ocel a olej. V kterémkoli depu si vyzvedneš prototyp SGV a po zkušební jízdě si už můžeš nechat vyrábět co budeš chtít.