Mashinky.cz

Fórum

Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumMashinky: Obecně o hřeÚvaha 2
Please or Registrovat to create posts and topics.

Úvaha 2

V poslední době tady moc příspěvků nepřibylo. Myslím, že to není tím, že by všem bylo všechno úplně jasné. Spíš za to můžou poslední aktualizace. Věřím, že dalo obrovskou práci zmodernizovat města, ale nepřineslo to skoro žádný herní efekt. Podívám se na vylepšené město, řeknu si, že je to pěkné, ale dál nemám motivaci modernizovat a urychlovat jeho růst, kterým vydělám víc zelených Tokenů. Už teď jich mám třeba sto miliónů, které nemám za co utratit. Už jsem se tu o tom jednou zmiňoval.
Myslím, že by hru mnohem víc zatraktivnily nové komodity, průmysl, zboží a nové typy Tokenů, protože by se zase muselo hrát a ne jenom udržovat dosažený stav. Např. k čemu je produkce betonových Tokenů? Proč mám vyrábět cement, který potom můžu jenom vyměňovat v Hobby marketech za zelené Tokeny, kterých už mám víc než dost.
S novými druhy zboží by se musely vypravovat nové vlaky s novými vagóny a nejspíš by se musela rozšiřovat i kolejiště, protože stávající by větší provoz nezvládla, vlaky by se zasekávaly. A hra by zase byla hrou.
Jsem rád, že byla opravena spousta menších chyb, např. značení max. rychlosti na mostech (ne však v tunelech), nesmyslně snížená rychlost lokomotiv vlivem odporu vzduchu. Výrobce lokomotiv s takovou výmluvou by asi měl problémy s prodejem.
Tahle úvaha je určena spíš autorům, než hráčům hry. Ale myslím, že by hráči tady mohli autorům více psát svoje nápady a inspirovat je k aktualizacím, které by ji zase zatraktivnily a udělaly herně přitažlivější. Teď mám dojem, že ji většina hráčů odložila k ledu a čeká, co se objeví v další aktualizaci a neuvědomují si, že oni ji můžou svými, třeba i zdánlivě hloupými nápady vylepšit, což není u her tak běžné.

Lotran has reacted to this post.
Lotran