Mashinky.cz

Vánoční aktualizace – speciální úkol

Ahoj Mashinkáři!

Honza si pro nás na Vánoce nachystal zajímavé zpestření v podobě Vánočního updatu, kde mimo vizuálních úprav došlo na přidání tajného úkolu, kde pro vás bude po splnění čekat velice vzácná odměna. Splnit tento úkol můžete pouze do 17.ledna a odměna je nepřenosná do ostatních map.

Tato aktualizace s sebou přináší jednak větší mapu a také vizuální prvky k navození té správné Vánoční kouzelné atmosféry!

Obsah updatu

  • Podpora velikosti mapy až 1024 x 1024! Mějte však na paměti, že tyto mapy jsou odemčené pouze majitelům 64-bitových operačních systémů s více než 8 GB RAM (možná je nějaká budoucí optimalizace odemkne pro všechny hráče, kdo ví)
  • Při této příležitosti Honza oprášil štětce a vytvořil pro vás novou mapu: 1024_h_uk. Je založena na skutečných (nejen výškových) datech včetně reálných měst, ale také pokrytí lesy, vlhkost trávy, umístění průmyslu (některé z nich mají i reálné názvy) atd. Tato mapa je poměrně těžká kvůli nízké hustotě průmyslu, ale může to být příjemná výzva pro Vaše dlouhé zimní večery
  • Kvůli velkým mapám byl také přidán jeden nový upgrade stanice, umožňující stavět stanice o 2 dílky větší.
  • Poslední, ale možná nejzajímavější novinkou, je vánoční úkol. Budete muset ještě více zatížit svou železniční a silniční síť a posloužit dobrému účelu. K dispozici jsou unikátní vizuální prvky a čeká na Vás i velmi vzácná odměna.

Honza také zmínil úžasný způsob jak se tento nový úkol dá hrát. Objevil ho hráč JTrucker: Vytvořil dlouhý vlak, naložil ho do plna a sám jej řídil do každé potřebné stanice. Pokaždé na stanici vyložil vše potřebné, počkal, až se přebytky naložily zpět a pokračoval dál. Jakmile byl vlak prázdný, vystoupil a protože vlak měl v seznamu pouze jeden cíl s příkazem k plnému naložení, vrátil se automaticky zpět, naložil a počkal, až s ním JTrucker pojede dál. Velmi elegantní způsob a hodně se mu takový nápad zalíbil.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..